Här levererar vi!

Vi levererar till centrala Malmö och centrala Lund. På kartan här nedanför ser du vilka områden vi levererar till just nu. Är ditt område inte med? Kontakta oss!

Leverans sker med cykel, i samarbete med Move by bike, på torsdagar kl 18-21. Mer om hur det fungerar hittar du längre ner på den här sidan. 

Handla och hämta hos oss i Malmö!

Vi har fått många frågor om det går att hämta upp leveransen själv, om man bor utanför vårt normala leveransområde. Och när ni frågar, så försöker vi lösa! Vi har nu ett utlämningsställe på Caroli: 

Malmö: Mylla c/o Caroli (Östergatan 12, ingång mittemot kyrkan), 
Utlämning torsdagar kl 16-19, utan extra kostnad.


Handla nu

Vart vill du att vi ska börja leverera? Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ange ditt postnummer! Så fort vi har tillräckligt många kunder i ett nytt område så expanderar vi dit och talar om det för dig!

Så fungerar leveransen:

Leveranskostnaden är 49 kr. 

När du väljer leveransdag och lägger din beställning ansvarar du också för att någon är hemma och kan ta emot leveransen. 

På morgonen din valda leveransdag får du ett mejl från oss med en påminnelse om att du kommer få en leverans under kvällen. Om något har hänt så att du inte kan vara hemma - hör av dig till oss så fort som möjligt, så att vi har en möjlighet att hitta en annan lösning. 

När din leverans är packad på cykeln och budet är på väg kommer du få ett sms med mer detaljer om när de beräknas komma till dig. 

Om du inte är hemma och budet inte får tag på dig men har kommit fram till din dörr, så lämnas varorna utanför dörren. Om budet varken får tag på dig eller kommer fram till din dörr så kommer din leverans finnas för upphämtning på Move by bike (Byggmästaregatan 3, mellan Slussen och Värnhem). 

Fler detaljer hittar du i våra köpvillkor.