Öppet hela sommaren! Beställ senast söndag för leverans torsdag.

Här levererar vi!

Vi levererar till centrala Malmö och centrala Lund (obs! Sista dag för hemleverans i Lund är 4 juni). På kartan här nedanför ser du vilka områden vi levererar till just nu. Är ditt område inte med? Kontakta oss!

Leverans sker med cykel, i samarbete med Move by bike, på torsdagar kl 18-21. Mer om hur det fungerar hittar du längre ner på den här sidan. 

Handla och hämta hos oss i Malmö!

Vi har fått många frågor om det går att hämta upp leveransen själv, om man bor utanför vårt normala leveransområde. Och när ni frågar, så försöker vi lösa! Vi har nu två utlämningsställen i Malmö: 

Malmö: 
Mylla c/o Caroli (Östergatan 12, ingång mittemot kyrkan). 
Utlämning torsdagar kl 16-19, utan extra kostnad.

Mylla c/o GRAM (Mäster Danielsgatan 3, vid St Knut).
Utlämning torsdagar kl 16-19, utan extra kostnad.

Lund:
Mylla c/o Nova Lund (Annedalsvägen 9E, vid Matthuset).
Utlämning torsdagar kl 16-18, utan extra kostnad.

Hjärup: 
Mylla c/o Hjärup (Hjärupsvägen 20, Gamla smedjan).
Utlämning torsdagar kl 17-19, utan extra kostnad.  

Vi letar också fler samarbetspartners för utlämningsställen, både i Malmö och Lund! Har du tips? Kontakta oss!


Handla nu

Vart vill du att vi ska börja leverera? Registrera dig till vårt nyhetsbrev och ange ditt postnummer! Så fort vi har tillräckligt många kunder i ett nytt område så expanderar vi dit och talar om det för dig!

Så fungerar leveransen:

Leveranskostnaden är 49 kr. 

När du väljer leveransdag och lägger din beställning ansvarar du också för att någon är hemma och kan ta emot leveransen. 

På morgonen din valda leveransdag får du ett mejl från oss med en påminnelse om att du kommer få en leverans under kvällen. Om något har hänt så att du inte kan vara hemma - hör av dig till oss så fort som möjligt, så att vi har en möjlighet att hitta en annan lösning. 

Om du inte är hemma och budet inte får tag på dig men har kommit fram till din dörr, så lämnas varorna utanför dörren. Om budet varken får tag på dig eller kommer fram till din dörr så kommer din leverans finnas för upphämtning hos Mylla. Hör av dig till oss, så hittar vi en lösning. 

Fler detaljer hittar du i våra köpvillkor.