Välkomna hösten med nya lokalare rutiner!

Äventyrare och entreprenör med känsla för matglädje och kommunikation

Mylla handlar egentligen om en enda sak. Att det ska bli enklare att handla lokalproducerad, bra, mat. Mat som vi vet var den kommer ifrån. Hur den producerats, och av vem. Vår mission är att tillsammans med likasinnade driva på en lokal matrevolution. Vi ska göra det enklare för människor att äta mer närproducerad mat och återskapa relationen mellan de som äter maten och de som producerar den. Det handlar om matglädje, nyfikenhet och stolthet över det vi har här i Skåne. Just nu gör vi det genom att sälja gårdskassar med lokala råvaror i säsong. Men vi vill växa och göra mycket mer än så. 

För att kunna växa behöver vi bli fler som driver den här utvecklingen tillsammans med oss. Idag är vi två grundare som lägger hela sin själ i det här äventyret. Men vi är inte ensamma. Vi jobbar tillsammans med en fantastisk grupp av volontärer som hjälper oss på olika sätt, och tillsammans med våra underbara producenter som både levererar mat och hejar på oss! 

Nu vill vi hitta ytterligare en person som vill följa med på resan och äventyret! Någon som brinner för det lokala, som älskar mat och som är en entreprenör i hjärtat. Som vill bygga upp något nytt och något som är större än bara oss. Är det du? 

Vi tror att personlighet, driv och personkemi är viktigast av allt. Med rätt inställning kommer man till månen, och man kan lära sig det som behövs på vägen. Vi tror att du är någon som brinner för kommunikation på olika sätt, som älskar att prata med människor både i sociala medier och i verkliga livet och som är van att bygga relationer både inom och utanför företaget. Vi tror också att du är jordnära, och att du vill vara med och påverka människors vardag. Att “kunna ha många bollar i luften” är en klyscha, men i ett litet och nystartat företag är det många saker samtidigt. Det är högt och lågt, från strategi till att packa kassar, och det går ofta fort. Hållbarhet på alla plan är viktigt för dig, och affärsmässighet och lönsamhet är lika viktigt som klimatsmarta lösningar och balans i livet. Du behöver vara van att jobba med olika digitala verktyg och en viss vana med bildhantering och grafiskt arbete är ett stort plus. 

Det vi erbjuder är inget jobb. Det är ett äventyr och en fantastisk resa. Du kommer lära dig massor om alla möjliga och omöjliga saker, påverka både din egen roll i vardagen och företagets framtid, samtidigt som du har en möjlighet att påverka både människors och planetens framtid. Vi utlovar inte guld och gröna skogar. Men vi kan lova ett sammanhang med härliga människor, spännande utmaningar - och god mat!

Låter det här som du? Vill du vara med på vårt äventyr? Vad roligt! Hör av dig till oss på maria@myllamat.se så fort som möjligt. Skriv ett brev och presentera vem du är och varför du vill jobba hos oss, och lägg gärna med ditt cv. Vi har ingen deadline för detta, det är viktigare att vi hittar rätt person än att det går fort, men vi har en spännande vår framför oss och vill gärna ha fler med oss på den resan. 

Välkommen till Mylla!
Maria och Rickard