Nytt år, nya lokala tag med godare, bättre, nyskördad mat!

Nr 60, vecka 48/2020

Får det lov att vara en helt vanligt prissatt matleverans?

Vi vill ju korta ner vägen från producenten till dig, bland annat för det då finns mer pengar kvar till bonden.
Det gör att bönderna kan leva på sin lön och fortsätta driva sin verksamhet i Skåne, och se till att du får god och bra mat på tallriken. Att prisdumpa inför till exempel Black Friday skulle betyda att någon i ledet får mindre pengar, ofta producenten. Det vill vi ju inte! Därför har vi på Mylla inga rabatter på våra priser, inte på Black Friday, eller någon annan dag. Vi tycker helt enkelt maten har ett värde och de som producerat den är värda att få betalt det de ska. Och vi tror du håller med <3

Ha en härlig lokal vecka!
Rickard och resten av Mylla-gänget

Ladda ner Veckans Mylla

 

Inspiration till veckans middagar

      

        Tips! Nu kan du söka bland våra recept baserat på råvara, så att du lättare kan hitta inspiration kring vad du ska göra av de olika råvarorna i kassen. Här hittar du t ex recept där potatis är en av råvarorna!

         

        Så anpassar du recepten till alla!
        För att förenkla i vardagen utgår vi från samma grundrecept till alla våra maträtter. Du som väljer att enbart äta veganskt väljer helt enkelt bort det animaliska i recepten och ersätter med det veganska alternativ vi skickat med eller annat som du föredrar. Detsamma gäller även tvärtom. De helvegetariska recepten kan enkelt kompletteras med en köttbit eller korv om du önskar.

         

        Mer att läsa:

        Veckans bonde: Ola på Hyllehög gård 

        Veckans råvara: Ägg

         

        Alltid på Mylla
         
        Mylla för företag - få leverans av gårdskassen till ditt kontor!