Recept
Välj råvara:
-
Potatisstomp med bondbönskida
-
Potatissallad
-
Ugnsbakad potatis med riven parmesan och dill
-
Knapriga hasselbackspotatisar med rom, créme fraiche och finhackad rödlök
-
Rotsellerirårakor med betor och yoghurtbollar
-
Stekt kycklingbröst med vitt rotmos och basilikasås
-
Potatis- och ramslökssoppa
-
Potatistortilla med löj- & forellrom
-
Högrev med ljummen betsallad, senapsås och rostad potatis
-
Baconburgare med rödkål- och äppleslaw och friterade potatisskal
-
Kycklinggryta med svamp och rostade grönsaker
-
Karré med rotfruktskompott, äpplen och rostad potatis
-
Belugagulasch
-
Rotfruktsgratäng med svamptopp
-
Prästostbiffar med rostad potatissallad och kaprisdipp
-
Svampbiffar med hasselbackade rotfrukter, pressgurka och gräddsås
-
Rosmarin- och citrondoftande kyckling med blomkålsmos och rostade tomater
-
Jordärtskockssoppa med svartkålschips & kastanjechampinjoner
-
Äppelstekt karré i krämig sås
-
Kumminkål och stekt nobelkorv med senap och potatis
-
Svamppytt med rotfrukter, pepparrotskräm, bakat ägg och picklad rödlök
-
Citron- & vitlöksdoftande potatissallad med sparris & solrosskott
-
Massaman Curry - vegansk
-
Yoghurtmarinerad halloumikebab med potatis och pestokräm
-
Halloumipytt med örtsmör och senapskräm med äpple
-
Gratinerade färskpotatisnachos med dill, crème fraiche, 2 x lök och tångcaviar
-
Bästa grillade potatissalladen